Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

průvodce údržbou] opravdu rozumíte údržbě sluchátek?

Čas vydání: 2020-09-22 11:09:26  Hity: 18

V současné době se lidé, resp. honba za kvalitním a dobrým zvukem zvyšuje.Často utrácíme spoustu peněz za nákup různých vysoce kvalitních sluchátek.A když si koupíme sluchátka, začneme zdůrazňovat některé problémy, jako je nošení drátů, čištění, jak lépe vařit a tak dále.Pokud je oblíbený sluchátko uživatelem pečlivě udržováno, prodlouží se i jeho doba použití.

Nyní Runfeng představí nejzákladnější smysl pro údržbu sluchátek pro partnery, v naději, že přátelé pochopí základní znalosti těchto sluchátek v každodenním životě, aby si lépe udrželi vlastní sluchátka.

Informace o údržbě sluchátek

strana 9613; objem headsetu musí být kontrolován

Lze říci, že je to nejjednodušší chyba pro uživatele sluchátek, protože mnozí uživatelé rádi otáčejí objem sluchátek na maximum.I když je poslech příjemnější, způsobí to největší poškození ucha a bránice.Ve vážných případech to spálí hlasovou cívku a způsobí nevyhnutelné ztráty.

strana 9613; držte se dál od silného magnetického pole a vlhkého prostředí

To je nejzákladnější znalost používání sluchátka.Silné magnetické pole způsobí určité poškození citlivosti sluchátka a kvalita sluchu nelze ignorovat.Ve vlhkém prostředí, podložka sluchátka bude zrezivěla, a sluchátka bude mít vážné tónové odchylky.Proto by přátelé měli tomuto bodu věnovat pozornost.

stěna 9613; drát sluchátka musí být chráněn

Totéž platí i pro: setření potu na ušním kabelu včas po pocení, jinak by to způsobilo určit é koroze na sluchátkovém drátu a snažení se držet dál od ohňostrojů při použití sluchátka.Bez ohledu na to, zda je drát nebo ušní krunýř spálen, tato ztráta je naprosto nenahraditelná.

s; ochrana drátů a sluchátek je v zimě důležitější

Vzhledem k nižší teplotě v zimě, nižší teplota způsobí, že sluchový drát je zranitelnější, a pokud si don'\'38;39;t věnovat pozornost, to se zlomí.Pokud používáte sluchátko venku a vstupujete do teplé místnosti, změna teplotního rozdílu způsobí stárnutí sluchového drátu a jednotky.

vesty 9613; nošení sluchátek při spánku je opravdu škodlivé

Protože přátelé se otočí nebo se přesunou do bezvědomí, když usnou.V tuto chvíli, pokud nosí sluchátka, drát způsobí určité zamotání nebo rozdrtí ušní krunýř.V t éto chvíli je jedno, jestli je sluchátko rozbité.Jestli se znovu zraníš, nic neztratíš.Takže i když jsou tví přátelé zvyklí poslouchat uklidňující hudbu, když usneš, musíš si dát uši, než půjdeš spát. Sundej ten stroj.Zapamatuj si tohle.

strana 9613; pozornost by měla být věnována vložení a vložení, aby se zabránilo problému jednostranného zvuku

Někteří přátelé při každodenním používání sluchátek se setkali s problémem jednostranného sluchátka.To je pravděpodobně způsobeno uvolněním pájkového kloubu způsobené taháním drátu ručně při odpojení zástrčky.Ve skutečnosti, i když existuje pevná vrstva mezi sluchovým drátem a součástí přípojky, je stále velmi slabá uvnitř.Proto byste při vkládání a připojování zástrčky měli věnovat pozornost držení zástrčky rukou a pak ji připojit, aby se zabránilo této situaci.

Uzávěr 9613; don'Ӕ39;t tahat drát tvrdě

Při ukládání nepoužívejte silný způsob, jak složit sluchový drát, který způsobí praskání povrchu sluchového drátu, nebo způsobit určité poškození vnitřního drátu sluchátka, což vede k sluchátku není zvuk.

strana 9613; nový stroj by měl být předehříván v nižším objemu

Až si pořídíte nový sluchátko, pokuste se nepoužít větší objem, aby se náraz bránice.Správným způsobem je použít menší objem k zahřátí sluchátku první, a pak použít nižší objem a více uklidňující hudbu vařit sluchátko první, aby se dosáhlo nejlepšího pracovního stavu bránice.

id=9613; pokuste se nedotýkat jednotky rukama

Jednotková část sluchátka je relativně křehká, takže při odstranění ušního tlumiče musíte dávat pozor na ochranu a snažit se nedotýkat se jednotky rukou, protože i když se nic nepoškozuje, zanechá na jednotce i skvrny od potu, které ovlivní kvalitu zvuku.

strana 9613; " varná žába v teplé vodě " cesta

Měli byste použít způsob varu žab v teplé vodě, aby se jednoduchý kotel.Můžete nejprve otočit objem na polovinu po určitou dobu, a pak otočit objem na normální, ale ne maximální.Čas lze vypočítat podle vašeho času.Don& 35;39;t;t požádat o konkrétní dobu, pokud máte pocit, že je zvuk zapnut, a pak ho můžete zapnout Můžete poslouchat hlas, který se vám líbí.

Jak by se měla čistit sluchátka?

Dovolit& 35;39;mluvit o ušních zástrčkách.Při čištění těchto špuntů do uší je nejlepší použít bavlněné tampony k jejich čištění.Tímto způsobem mohou být bakterie eliminovány a hlína v pouzdře na uchopení lze vyčistit.Pokud ne, můžete použít vodu k vyčištění, ale stojí za to poznamenat, že ať už používáte alkohol nebo čistou vodu, měli byste počkat, dokud pouzdro ušní zástrčky není zcela suché, než je umístíte na ušní ucpávku pro poslech, aby se zabránilo výskytu vody v ušní zástrčce.

V případě sluchátek je méně špíny, protože v uchu není kryt.Nicméně, pot skvrny a další těžké vyčistit značky budou ponechány na sluchátka během každodenního poslechu.V tuto chvíli si můžete sundat část ušního šálu, otřít ji dezinfekčním prostředkem, nebo ho postříkat sprejem a pak jej usušit papírovým ručníkem.

Doufám, že vám tento článek pomůže při údržbě sluchátka!


Předchozí: Proč je nejlepší mít při ř...

další: Co by mělo být věnováno pozor...